O nama


2016-07-28_143501

Ustanova socijalne zaštite Dom za stare „Sunčana jesen“ – Leskovac osnovana je 2009.godine i registrovana je u Ministarstvu rada i socijalne politike, licenca br.022-02-0081/2013-19. Licencu možete pogledati ovde. Izmedju ostalih priznanja Dom za stare „Sunčana jesen“ je dobitnik i zahvalnice Centra za socijalni rad grada Leskovaca. Zahvalnicu možete pogledati ovde.

Dom za stare „Sunčana jesen“ je medju prvima dobio licencu za rad od nadležnog Ministarstva i u svemu ispunjava zadate kriterijume.

mapa1

„Sunčana jesen“ se nalazi na oko 2 km od centra grada, u mirnom delu grada, u ul. Durmitorska bb i prostire se na oko 1300 kvadratnih metara stambenog prostora.

suncanajesen4

Ceo dom je pokriven video nadzorom. U svakoj sobi pored ležaja, kupatila, kablovske televizije, postoje i alarmni tasteri, preko kojih se ostvaruje lakša komunikacija korisnika sa medicinskim osobljem.

suncanajesen1

U okviru doma postoji kompletno opremljena ambulanta za ukazivanje prve pomoći našim korisnicima. Od izuzetnog značaja je i odlična saradnja sa službom hitne medicinske pomoći.

suncanajesen7